(Last Updated On: 12. juli 2019)

Ialt 68.000 kr. gav turneringerne Pink Cup og Slå et slag for kuglerne. Pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse

Flere af herrerne havde i sagens gode tjeneste fundet det lyserøde outfit frem. (Foto: Vallø Golf)

Store Tårnby: Turneringsudvalget i Vallø Golf havde i år valgt at støtte to gode formål under Kræftens Bekæmpelse. Således var ’Pink Cup’ og ’Slå et slag for kuglerne’ slået sammen til én, fælles turnering.

– Dette sker på utallige opfordringer fra vores mandlige medlemmer, som er langt i overtal ved alle vores turneringer, begrunder Jytte Storm, der formand for bane- og turneringsudvalget hos Vallø Golf.

De 59 deltagende spillere mødte på turneringsdagen op til et fantastisk vejr og en smukt pyntet gård fuld af balloner og lyserødt tyl. På banen var der også pyntet med store lyserøde badedyr i søerne, og alle flag var i dagens anledning lyserøde.

Elbæk spisehus havde tændt op i grillen, så deltagerne kunne købe sig et lækkert måltid mad, mens de ventede på, at resultaterne kunne offentliggøres.

Efter præmieoverrækkelsen blev der afholdt auktion over dejlige ting, som var sponseret af et utal af forretninger, firmaer og privatpersoner. Finn Vidø var sædvanen tro auktionarius, og der blev budt godt og grundigt på tingene. I alt indbragte spil og auktionen knap 40.000 kroner.

Jytte Storm oplyser, at der indtil nu er samlet 68.000 kroner ind i år, og at det indsamlede beløb deles mellem Pink Cup og Slå et slag for kuglerne, begge under Kræftens Bekæmpelse.
rmh

Turneringsresultater

Der blev spillet i 4 rækker:

A og B for kvinder, C og D for mænd.

  • A-rækken: 1. Helle Bense – 32 point, 2. Joan Nielsen – 32 point, 3. Susanne Alexandersen – ligeledes 32 point.
  • B-rækken: 1. Ellis Jensen – 33 point, 2. Kirsten Winther-Olsen – også 33 point, 3. Kathe Nielsen – 32 point.
  • C-rækken – slagspil: 1. Knud Møller Nielsen – 71 slag, 2. Carsten Frandsen – 71 slag, 3. Jeff Hansen – ligeledes -71 slag.
  • D-rækken – stablefort: 1. Kristen Olesen – 41 point, 2. Kim Madsen – 41 point, 3. Andreas Vidø – 39 point.

Skriv en kommentar