(Last Updated On: 13. maj 2014)

GolfFlot spil blandt de bedste i Rønnede Golfklub

RØNNEDE: – Golfspillerne i Rønnede Golfklub udviste den sædvanlige kådhed og ildhu, da der blev taget hul på matchsæsonen i form af Åbningsmatchen. 61 stillede op i tre rækker.
I  A-rækken blev der spillet  slagspil over de 18 huller, og for de tre i præmierækken blev det med resultater de godt kan skrive hjem om.
Torben Hansen vandt matchen med en total på 69 slag, hvilket er to slag under par. Rene Møller fulgte efter med en total på 70 slag.  Samme score opnåede  Thyge Sørensen på tredjepladsen.
I de to øvrige rækker handlede det om stablefordpoint.
B-rækken blev vundet af Søren Nielsen med 35 point. Carsten Larsen fik 34  medens Jonny Jørgensen fik 33 og blev placeret bedre end Stig R. Hansen, der også fik 33 point, men hans handicap er ikke lige så god.
I C-rækken vandt Torben Rhymer  med 34 point. Kirsten Mikkelsen opnåede 33 point og Bent Badensø blev tredje med 32 point.
Der var indlagt et par ekstra konkurrencr undervejs. Fem steder handlede det om tættest på pind og hul og disse konkurrencer tog René Møller sig af med nærmeste resultat på hele to huller. Käte Kristensen var bedst på ét hul ligesom Diogo Figueiredo og Gunnar Sigurdsson.
Kommer man rundt under par har man en stærk drive. Torben Johansen blev bedst og længst i den disciplin hos herrerne. Käte Kristensen hos det stærke køn.    Chr

Skriv en kommentar