(Last Updated On: 11. oktober 2019)

Burnin Red Ivanhoe har stadig den musikalske ild. (Pressefoto)

Musik: I 2017 havde Burnin Red Ivanhoe i 50 år været et fast begreb i dansk musik. Altid genkendelig, altid udtryk for en bestemt måde at gå til musikken på, en unik lyd, en særlig holdning til det at spille musik for publikum. Og det har de stadig!

Hits fra 1960’erne

Og nu kommer Burnin Red Ivanhoe til byen med sange som huskes af deres fans på programmet: ”Ivanhoe i Brøndbyerne”, ”Tingel-tangel manden” og ”Gong-Gong, the Elephant Song”.

Har du lyst til at gense et ægte syreorkester eller opleve et orkester, som aldrig glemmer deres musiske rødder, som ikke kan undvære at spille den musik, som de selv skabte med baggrund i de musiske rørelser tilbage i slutningen af tresserne, så giver Spilledåsen dig mulighed for at invitere familie, venner og bekendte med til at opleve eller måske genopleve dette navnkundige band.

22. oktober kl. 20

„Tag også gerne de yngre medlemmer i familien med, de skal jo ikke snydes.”, siger Tommy Ebbesen fra Kulturforeningen Spilledåsen, som står bag koncerten.
Tirsdag den 22. oktober kl. 20 stiller Burnin Red Ivanhoe op på scenen i Snurretoppen i Algade 32 i Store Heddinge.

Kim Menzer og Karsten Vogel er som altid i front med både vokal og mange instrumenter. Med Klaus Menzer bag trommerne og Assi Roar på bas er en af landets stærkeste rytmegrupper på plads, og med Jens Runge som guitarist og sanger er der sikkerhed for et nyt og meget energisk Burnin, men også et Burnin der bygger på egne traditioner og hele musikalske væremåde. Lone Selmer, der som det nu sjette medlem både spiller keyboard og synger, giver fylde og nye muligheder både i de musikalske arrangementer og i til stadighed overraskende sceneshow.

Billetter og udvidet koncert

Det bliver givetvis en stor fornøjelse at gense dette band i Spilledåsen, som ovenikøbet giver en udvidet koncert på 2 x 1 time.

Billetter kan erhverves til rimelige priser,og kan bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30571999 ( torsdag og søndag kl. 16.00 – 19.30 ) eller købes på udsalgsstederne Staxen Boghandel Hovedgaden 56 i Hårlev eller Kontorcenteret Algade 18 i St. Heddinge.

Koncerten starter kl. 20, men kommer man noget før er der tid til at få lidt til ganen, og måske melde sig ind i Spilledåsen, så man til næste koncert får rabat på billetterne.
sky

Skriv en kommentar