(Last Updated On: 24. maj 2019)

Hårlev: I 2018 fik lærer Liza Littau og dyrlæge Jørgen Lindahl en god idé; de dannede Hårlevkoret Fairplay Gospel & Soul.

Siden har 40 glade korsangere mødtes hver onsdag i Hårlev Kirke, med Jørgen Lindahl ved pianoet, og Liza Littau som korleder.

Sang i kalenderen 5. juni

Nu indbyder de til gratis gospel koncert i Hårlev Kirke på Grundlovsdag – og valgdag – den 5. juni kl. 19:30.

Fairplay gospel & Soul lover at fyre op under kedlerne i Hårlev Kirke med en festlig sommerkoncert, der også markerer korets 1 års fødselsdag.

Koret har allerede varmet godt op, idet de stod på pantomimescenen lørdag den 27. april til Tivoli Gospel 2019.

Og så er de booket til Det Himmelske Show i Boxen i Herning den 1. juni. og igen til Kulsvierfestival i Eskildstrup ved Rønnede den 9. juni.

Valg og sangdag

Dem, som tidligere har hørt koret, taler om en sprudlende dirigent Liza Littau, som også mestrer solosang, og en supermusikalsk pianist i Jørgen Lindahl.

Superlativerne er intet mindre end livslyst og sangglæde af højeste karat, så hvis man har lyst til et humør-boost ledsaget af skønne rytmer, så kan man efter at have opfyldt sin borgerpligt ved at stemme til folketingsvalget, drage videre til Hårlev Kirke, onsdag 5. juni, hvor dørene åbnes kl. 19.

Alle kan synge med

Korets repertoire spænder vidt, fra stille ballader til sange med fuld power og swingende svedige rytmer.

Og har man efter koncerten mod på at synge med, så fortæller Linda Skjoldborg fra koret, at Fairplay Gospel & Soul er et gospelkor hvor sangglæde og fællesskab er i højsædet.

– Alle kan være med til at synge i Fairplay. Du behøver ikke at have erfaring med at synge i kor, og vi har ingen optagelsesprøve, siger Linda Skjoldborg.

sky

 

Skriv en kommentar