(Last Updated On: 26. oktober 2020)

Strøby: Der var mange, som benyttede efterårsferien til en sjov familieudflugt, og flere valfartede til Engvang Frugt, hvor det bugnede af flotte græskar.
Ikke af den slags, som nødvendigvis skal syltes, men som kan forvandles til flotte græskar-lygter.

Et væld af velsmag

Annelise Nielsen fra Engvang Frugt fortæller, at der er stillet et stort telt op, med borde og værktøj, så hele familien kan sidde og hygge sig med forberedelser til Halloween, eller som man siger på dansk, Allehelgensaften, som fejres hvert år den 31. oktober.
– Man køber det græskar man vil have, og så kan man bare gå i gang, og så sælger vi også dejlig kaffe, kage, varm kakao, pizzasnegle og meget mere, lyder det fra Annelise Nielsen.
Og meget mere dækker over et udvalg af specialvarer, som kan gøre ethvert supermarkedet misundeligt, og som foruden sæsonens friske grøntsager, oste, eget ketchup, saft og syltetøj, kryddersalte og ikke at forglemme kød fra Engvang løsgående hyggegrise.
– Vi lader teltet stå frem til jul, så det også kan bruges til vores traditionelle julemarkedet, siger Annelise Nielsen og lokker med en nylavet pæretærte, der står og frister ved siden af nybagt brød.
Og navnet Engvang Frugt er ikke tilfældigt, for på den store grund er der ikke mindre end træer med tre forskellige slags pærer og hele 12 forskellige æblesorter.
Så der er nok at se og smage på, når man er færdig med sit drabelige Halloween-græskarhovedet.

sky

Skriv en kommentar