(Last Updated On: 14. august 2020)

Det er på mandag den 17. august man kan møde guitaristen Asger Søgaard og pianisten Frederik Flach på fire forskellige udendørs destinationer på Stevns. (Pressefoto)

Musik: Innovativ jazz, kan man vel godt kalde de arrangementer som Asger Søgaard får stablet på benene.
I marts sendte han smittefrie oneline jazzkoncerter fra sit studie i Frøslev, men på mandag vover han sig ud i den stevnske natur og giver pop-up koncerter.

Herlig jazzmusik
Asger Søegaard hænger guitaren om halsen og får selskab af sin musikalske makker pianisten Frederik Flach. Og hvis man befinder sig i nærheden af nedenstående lokaliteter mandag den 17. august, så garanterer duoen Flach/Søgaard for herlige traditionelle jazzstandarder.
– Kulturstyrelsen har uddelt en sommerpulje til udøvende kunstnere, så derfor kan vi give fire koncerter, fortæller Asger Søgaard, der af samme grund ikke medbringer gademusikanternes dybe hat, da koncerterne er ganske gratis.

Bøgeskoven, Rødvig, Højerup og Karise
Alle koncerter finder sted i naturskønne omgivelser, og den første starter kl. 10 udenfor Traktørstedet Bøgeskoven.
De næste finder sted henholdsvis kl. 12 ved på havnefronten ud for Café Klinten i Rødvig Havn, og duoen spiller igen kl. 16 foran den gamle kirke i Højerup og slutter kl. 18 ved Skovly Ranch på Sønderbyvej 5 i Karise.
– Jeg håber det er noget som kan fortsætte, lyder det fra guitarist og musikalsk idémand Asger Søgaard.

 

sky

Skriv en kommentar