(Last Updated On: 28. juni 2019)

Det sker fredag den 5. juli kl. 16 – og der er gratis wif-ice og balloner til de første 50

Kortet viser dækningsområdet. I de grønne områder er dækningen kraftigst, men den er mindre kraftig i de gule områder. (Kortfoto: Stevns Kommune)

Rødvig: Stevns Kommune modtog i 2018 en pengegave fra EU-Kommissionen på 15.000 euro – hvilket svarer til godt 110.000 kroner – der var øremærket til etablering af gratis internetdækning på et offentligt sted i kommunen.

Sidenhen besluttede udvalget Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme (AET), at det nye netværk skulle etableres i Rødvig Havn.

Nu er det nye netværk klar til at gå i luften til glæde for havnens mange brugere, inklusiv de mange sejlende og andre turister, der hver sommer besøger den hyggelige hav i Rødvig.

– Det er en stor glæde, at det er lykkedes os at få det nye WIFI4EU-netværk etableret og have det klar til turistsæsonen. Stevns Kommune er en af de første kommuner i Danmark, der får etableret et WIFI4EU-netværk. Det understreger, at vi som kommune satser på turisme og byder vores danske og ikke mindst udenlandske gæster velkommen, siger udvalgsformanden for AET, Mikkel Lundemann Rasmussen (K), og han håber, at en god netværksoplevelse i Rødvig Havn kan medvirke til at forlænge turisternes ophold.

Der er ved indvielsen gratis wif-ice og WIFI4EU-balloner til de første 50 gæster, og desuden trækkes der lod om tre gavekort til en valgfri streamingtjeneste.
rmh

Fakta om WIFI4EU i Rødvig Havn

Hvor meget af havnen dækkes af WIFI4EU?

  • Det nye hurtige trådløse netværk dækker hele havneområdet, lystbådehavn og fiskerihavn – fra flinteovnen i øst til strandens begyndelse i vest.
  • Derudover dækkes indsejling, moler, havnepladser og havneområdet.

Hvad koster det at bruge netværket?

  • Netværket er gratis at bruge for alle besøgende i havneområdet.

Hvor hurtigt er netværket?

  • Netværket kan betjene mindst 50 samtidige brugere med en garanteret hastighed på minimum 30/30 megabit up og download.
  • Netværket gør det derfor muligt for havnens besøgene at streame film af høj kvalitet fra f.eks. streamingtjenester som Netflix, HBO, Viaplay, Tv2play og DRTV.

Hvordan logger jeg på?

  • Find netværket WIFI4EU og følg vejledningen på logon-siden i browseren.

Om WIFI4YOU

  • Netværksnavn: WIFI4EU, Rødvig Lysbådehavn

Kilde: Stevns Kommune

Skriv en kommentar