(Last Updated On: 24. oktober 2019)

Sidste nyt: Politiet sigter 21-årig mand fra Faxe

Store Heddinge: Det kunne være gået frygteligt galt, da en bilist tirsdag aften den 22. oktober formentlig kastede et kanonslag ud af en bil.

Første gang ved Rengevej

Midt- og Vestsjællands Politi modtog en anmeldelse kl. 19:52 tirsdag den 22. oktober fra en mor til en 3 1/2-årig pige.

Den lille pige havde redet på en pony ved Rengevej, da føreren i en rød bil på ca. 150 meters afstand havde kastet formentlig et kanonslag ud af bilen., og hesten blev så forskrækket at pigen faldt af, og var nærved blevet trampet på, ligesom hun var blevet trukket flere meter efter hesten.

Anden gang i Bøgeskoven

Senere fik politiet kontakt til moderen til en 12-årig pige, som tidligere på dagen sammen med en veninde havde luftet deres hund i Bøgeskoven.

En rød bil havde kørt langsomt forbi dem, hvorefter der var blevet smidt et kanonslag ud fra bilen. Hunden var blevet så forskrækket, at den var stukket af fra pigerne.

Politi har sigtet formodet gerningsmand

Midt- og Vestsjællands Politi efterspurgte i går vidner, og flere borgerne har nu hjulpet politiet med flere henvendelser i sagen, og det har ført til, at politiet har fundet frem til en 21-årig mand fra Fakse, der er bruger af den beskrevne bil, og som i bilen havde genstande, der sandsynliggjorde, at han stod bag kast med kanonslag.

Da manden har bragt den ridende pige i fare, er han blevet sigtet for straffelovens §252 om at forvolde fare for liv eller førlighed for især pigen på 3 år, der red på en hest.

Politiet undersøger nu, om den 21-årige har en eller flere medgerningsmænd, der ligeledes skal sigtes i sagen.

Politiet hører fortsat gerne fra borgere, der har oplysninger i sagen til identifikation enten føreren eller den pågældende bil. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

sky

Skriv en kommentar