(Last Updated On: 2. juni 2015)

BoesdalMenighedsrådet ved Hårlev Kirke har et arrangement i konfirmandstuen ved Hårlev Kirke. Det er kl. 10.

Nikolaj Skaaning spiller klaver til fællessang fra højskolesangbogen, og grundlovstalen holdes af tidligere kommunalbestyrelsesmedlem Leif Nielsen, Hårlev. Der serveres kaffe og kringle.

Om eftermiddagen er der fest i Boesdal Kalkbrud kl. 13 til kl. 17. Foreningen Boesdal har flere ting på programmet. Årets tale holdes kl. 14 af tidligere Stevns-borgmester, Gina Øbakke, der er Stevns’ første – og eneste indtil videre – kvindelige borgmester – for det er 100-året for kvindernes valgret i år. Der er tilmeldt over 18 organisationer og seks politiske partier, så der er noget for enhver. Udover giver Store Heddinge Mandskor og elever fra Stevns Musikskole koncert og Tesla-klubben kommer med omkring 10 biler af alle de forskellige modeller. En prøvetur som passager koster 50 kroner pr. person. Der er mulighed for at købe mad og drikke i kalkbruddet.

På Gymnastikefterskolen Stevns i Boestofte begynder festen kl. 14.00. Den traditionsrige gymnastikopvisning af skolens elever er kl. 14.30. Også her er der grundlovstale. I år er det Klara Korsgaard, konsulent på Nationalt Videnscenter for Læsning, som taler. Stevns Friluftsscene giver uddrag af ”Nattergalen”, som de opfører denne sommer, hvor efter skolens elever underholder inden der kan grilles medbragt mad fra kl. 17.

Så der er rig mulighed for at deltage i grundlovsarrangementer på Stevns den 5. juni.

Skriv en kommentar