(Last Updated On: 28. juli 2016)

30msb pDm16cKristina Klindt Munck i vandforhindringen på maraton med Pluto Callisto og sin mand Kenneth Klindt Munck som groom. (Privatfoto)

STORE HEDDINGE/VENDSYSSEL: Ved de nyligt afholdte Danmarksmesterskaber i kørsel med hest og vogn deltog Kristina Klindt Munck og hendes far Kurt Klindt.

Kristina var med sin Lipizzaner pony Pluto Callisto på forhånd favorit, og hun kørte sig sikkert ind på en førsteplads, og fik dermed hængt en velfortjent guldmedalje om halsen. I øvrigt den fjerde i træk med samme pony.

Kurt har vundet DM i alt seks gange i årenes løb, men han regnede ikke med noget metal denne gang, da han har skiftet til nye heste. Det tager nogle år at uddanne en kørehest til topniveau.

Efter de to første dages konkurrencer lå Kurt på en 8. plads. I sidste dagens keglekørsel kørte han så godt, at han fik en 3. plads og avancerede hermed til en 3. plads i den samlede konkurrence. Bronzemedaljen var i hus, og alle var glade.

Med sig til Dronninglund i Vendsyssel havde de mor og kone Annette Klindt, Kristinas mand Kenneth Klindt Munck og deres lille datter Dina samt hestepasser Marie Louise Hendriksen.

dm16bKurt Klindt i keglekørsel med hestene Kyrus og Elite og Annette Klindt som groom (Privatfoto)

Skriv en kommentar