(Last Updated On: 23. marts 2021)

Rødvig: To dage efter træningen torsdag aften, hvor Stevnsbladet kiggede forbi Rødvig Fiskerihavn, roede alle otte ungdomsroere lørdag med i Open Nordic Championship i ergometerroning.

Konkurrencen afvikles normalt i en stor hal; men ikke denne gang, hvor roerne af hensyn til coronarestriktioner istedet sad hjemme i stuerne og roede.

Fra Roklubben Stevns var der deltagelse fra otte ungdomsroere: De fem ældste roede langdistancen 2.000 meter, mens de tre yngste roede i disciplinen længst muligt på et givent minuttal. Den anden konkurrence, sprint på 100/200 meter, var ens for alle otte roere.

Og med tre guld, to sølv og to bronze, blev det en god afslutning på vintersæsonen for Roklubbens Stevns’ ungdomsroere.

Klubbens yngste deltager, 8-årige Julie Beck Nielsen roede sig ind på en andenplads i U11 piger 2 min., kun 29 meter fra en roer fra KVIK.

Kristina Beck Nielsen sluttede på 12.-pladsen i U14 piger 3 min., et løb der blev vundet af en Sorø-roer.

U15 piger 4 min. var et af de mere spændende løb. Anna Iversen, som har vundet de fire mesterskaber, der har været hen over vinteren, gjorde det endnu engang og kan nu kalde sig nordisk mester med 30 meter til nærmeste konkurrent. Klubkammerat Karen Bakkeskov Andersen deltog også i dette løb og sluttede på en 9.-plads ud af 18 piger.

På 2000 meter-distancen var der også gode resultater for Roklubben Stevns: I U16 piger kunne Isabella Bache veksle sølvmedaljen fra DM i januar til en flot guldmedalje og titlen som Nordisk Mester i tiden 7:44,0.

Her er Isabella Bache til udendørstræning i Roklubben Stevns, to dage før mesterskabet. (Foto: Rikke Michael Hansen)

August Riis Poulsen deltog i U16 drenge, hvor han kom ind på en 10.-plads.

I U17 drenge deltog Jakob Iversen og Nikolaj H. Olsen. Jakob tog fra start tog føringenen men kunne ikke hænge på de sidste 500 m og måtte accepterer 4.-pladsen med 5,3 sek. til vinderen fra Sverige.

I sprintdisciplinen blev det til bronze for Julie Beck Nielsen i U11 100 meter. I U15 piger 200 m. fik Anna Iversen en 3.-plads, og Kristina Beck Nielsen en 13.-plads, mens Karen Bakkeskov Andersen desværre måtte udgå pga. knæsmerter.

I U17 piger blev det til en endnu en medalje til Isabella Bache, denne gang af bronze.

Sidste løb med deltagelse fra Roklubben Stevns var U17 drenge, med deltagelse fra August, Jakob og Nikolaj. Her vandt Jakob i en rigtig flot tid på 31,6 sekund, mens August Riis Poulsen meget længe lå på en tredjeplads, men kræfterne slap op og han endte på fjerdepladsen. Nikolaj blev nr. 15.

Skriv en kommentar