(Last Updated On: 28. april 2015)

19 hold fra ni forskellige efterskoler dystede om DM-titlen. Og det blev Gymnastikefterskolen Stevns, der tog sejren på eget gulv ved årets Efterskole-DM i Rytme

På billedet ses guldpigerne fra Gymnastikefterskolen Stevns, flankeret af træner Helle Storm.
Foto: Cecilie Højmark

gymnaster-1-pl
BOESTOFTE: Pailletter, glimmer og flot opsat hår. Gymnastikefterskolen Stevns’ hal lagde torsdag den 23. april gulv til en tæt og spændende konkurrence, hvor dragternes pailletudsmykning strålede om kap med glimmeret i håret og udstrålingen i gymnasternes koncentrerede øjne. Alle gjorde deres yderste for at vinde medaljerne og trofæet hjem til netop deres efterskole.
Men det blev Gymnastikefterskolen Stevns, der leverede dagens bedste præstation, hvilket naturligvis udløste store roser fra holdets træner Helle Storm:
”Vi havde håbet, at vi kunne vinde – jeg vidste, at potentialet var der hos pigerne – så det er helt fantastisk at stå med førstepladsen nu, selvom det blev lige lovlig spændende til sidst”, fortæller Helle Storm med et smil og tilføjer: ”Vores træningsmængde taget i betragtning er jeg meget imponeret over pigerne”.

GymvinderspringFlot så det ud, da pigerne på Stevns Gymnastikefterskoles vinderhold indtog gulvet ved DM i rytme i Boestofte.
Foto: Cecilie Højmark.


Gymnastikefterskolen Stevns fik også en flot femteplads
Det var den syvende udgave af Efterskole-DM i Rytme, og fjerde gang at Gymnastikefterskolen Stevns står øverst på podiet. På andenpladsen kom Vesterlund Efterskole og på tredjepladsen Vejstrup Efterskole. Gymnastikefterskolen Stevns stillede med to hold i konkurrencen og indkasserede også en rigtig flot femteplads. Et resultat der absolut er godkendt, eftersom ingen af pigerne på dette hold havde trænet denne form for gymnastik, før de startede som elever på Gymnastikefterskolen Stevns for et lille år siden.

GymroedtholdPå billedet ses Gymnastikefterskolens hold, der fik en flot femteplads. Foto: Cecilie Højmark.

Skriv en kommentar