(Last Updated On: 18. maj 2020)

Med morgensang, æresport og behørig afstand

Lis og Knud Erik Jensen fra Roskilde fejrede deres guldbryllupsdag på Stevns Camping. (Privatfoto)

Strøby Ladeplads: Selvom vi lever i en tid med corona, hvor vi skal holde afstand til hinanden, kan det godt lade sig gøre at fejre guldbryllup med overraskelser, æresport og morgensang.

Det oplevede campisterne Lis og Knud Erik Jensen fra Roskilde, der lørdag morgen den 9. maj kl. 7 blev vækket af lidt larm udenfor deres campingvogn, som står på Stevns Camping.

Udenfor spredt rundt på pladsen stor ægteparrets tre børn og børnebørn samt Knud Eriks bror, der havde haft travlt med at bygge æresport med gran, blomster og lyskæder med farvede pærer. Alt sammen var det blevet sat op på en stor træplade, som stod lænet op af forteltet.

Familien havde også medtaget borde, morgenmad og sang ’I Østen stiger solen op’ for det overraskede og glade guldbrudepar.

– Også pladsens øvrige campister blev vækket af sangen. Det synes de var hyggeligt, fortæller Ann Jørgensen fra Stevns Camping, som også kan oplyse, at alle regler og restriktioner blev overholdt.

Blandt andet havde familien i dagens anledning fået lov at låne fire pladser til formålet, så der var plads nok til at overholde afstandskravene.

Det var en dejlig overraskelse for guldbryllupsparret, som sagde farvel til de sidste gæster kl. 11.
rmh

Den nærmeste familie kiggede forbi fra morgenstunden. (Privatfoto)

Skriv en kommentar