(Last Updated On: 1. juli 2016)
Elizabeth

Elizabeth Hall Jensen

Opnåede guldmedalje, fire 12-taller og flere andre udmærkelser
ved svendeprøven for kokkelever

STEVNS: – Den 24-årige Elizabeth Hall Jensen, der er født og opvokset i Rødvig, har netop fået bevis på, at hun er mere end almindelig god til at kreere mad.

Det skete forleden på Hotel- og Restaurationsskolen, hvor Elizabeth hentede en flot og uhyre sjælden guldmedalje ved svendeprøven for kokkeelever.

Ved prøven opnåede hun endvidere i alt fire 12-taller, hvilket også er utroligt sjældent.

Herudover hentede Elizabeth en særlig udmærkelse for »mest kreative ret«. Det skete i en delvis fri opgave, hvor hun lavede vanille Pana Cotta og Crème Anglaise med pocheret rabarber og rabarber-is.

Til prøven havde Elizabeth først en bunden opgave med kalvefilet, som hun lavede stegte bøffer ud af. Til bøffen blev serveret selleri-ravioli, hvide asparges og en sauce, der var fremstillet på kalvekød samt asparges-skrællerne.

Som en særlig udmærkelse i forbindelse med uddannelsesforløbet modtog Elizabeth Hall Jensen endvidere »Mesterkniven«, ligesom hun fik præmie for »bedste kammerat«.

Den nyuddannede kok, der p.t. er bosiddende i Roskilde, har gennemført sin 3-årige uddannelse hos »Restaurant Mumm«, Roskilde. Foreløbig fortsætter hun nu som udlært kok på Mumm, så roskildenserne får også fremover mulighed for at nyde godt af hendes evner i et køkken.

 

Skriv en kommentar