(Last Updated On: 3. april 2020)

Se nogle af de mange gule sten, der er blevet placeret rundt omkring i Algade og på Nytorv i denne billedserie (Fotos: Rikke Michael Hansen).

Store Heddinge: De er alle vegne, de små gule sten med øjne og næb, når man går en tur gennem Algade eller rundt om Nytorv. På skraldespande og trappetrin sidder de, i vindueskarme og ved døråbninger, på bænke og fortov, og i sol og skygge.

Også ved indgangspartiet til Mediehuset møde man både for foden af og midt på trappen en lille glad, gul sten – måske er det en påskekylling – som lyser op i det ellers meget tomme gadebillede, der i øjeblikket præger Store Heddinge midtby, hvor kun få butikker stadig holder åben.

Mange forbinder den gule farve med glæde og optimisme, noget de fleste af os nok kan bruge i disse så anderledes tider med corona og begrænsninger til følge.

Hvem der har malet stenene og placeret dem rundt omkring i byen er ikke redaktionen bekendt, men de lyser op som små håbefulde påmindelser om, at der trods en svær tid er noget at smile af. Så uanset hvem der står bag, så mange tak for de små positive lyspunkter.
rmh

Læs også: 700 corona-kyllinger er sluppet løs på Stevns

Skriv en kommentar