(Last Updated On: 30. oktober 2020)

Karise: Efter længere tids forsøg på at finde en ny hovedformand til Karise Idræts Klub (KIK) – desværre uden held – er det blevet besluttet at dele foreningen. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Opdelingen betyder, at Karise Gym og Fitness nu bliver en selvstændig forening.

’Vi bibeholder alle vores aktiviteter i nuværende form indtil den “nye” forening er klar til at tage over, forhåbentlig med udgangen af dette år’, oplyses det i pressemeddelelsen, hvor man videre kan læse:

’Selvom ingen havde ønsket dette, må vi erkende, at arbejdsopgaverne i en så stor og bredt favnende forening som KIK er for stor en mundfuld for en enkelt hovedformand, hvis man også skal have tid til andet. Vi håber, at denne løsning vil give alle de bedste muligheder for at udvikle og styrke netop de aktiviteter, de brænder for’.

I det fremtidige Karise Gym og Fitness vil der – udover at give alle borgere i lokalområdet, uanset alder mulighed for at dyrke idræt og fitness på foreningens mange hold – også fokuseres mere bredt på fællesskab og sundhed i lokalsamfundet, og den nye forening glæder sig til at bidrage positivt til initiativer, som kan styrke disse værdier.

Der afholdes stiftende generalforsamling onsdag den 4 november kl. 19 i Karise Hallen, og håbet er, at mange vil møde op og være med til at sende det nye Karise Gym og Fitness godt fra land.

’Den nuværende bestyrelse er alle klar til at arbejde videre i den nye foreningskonstruktion, men nye kræfter er altid velkomne’, afsluttes pressemeddelelsen.

Skriv en kommentar