(Last Updated On: 28. april 2014)

High-School-MusicalHOJ
Musicalen er spækket med fantastisk musik, som gør det svært at sidde stille på stolen. (Foto: Gymnastikefterskolen Stevns)

BOESTOFTE: Teater- og musikeleverne på Gymnastikefterskolen Stevns spiller i år Disneys ”High School Musical” om de to elever fra East High: Basketballstjernen Troy og skolens nye superhjerne Gabriella. Det er en sprudlende ungdomsmusical om venskab, kærlighed og identitet, der handler om at turde følge sine inderste drømme.
”Vi glæder os til at vise resultatet af vores udfordrende arbejde med musik, sang, skuespil og dans – kostumer, rekvisitter, kulisser, lyd, lys og pr-arbejde”, fortæller efterskolens teater/musiklærer Bente Gjøtterup om musicalen, der opføres i Gymnastikefterskolens store hal fredag den 25. april klokken 19.30 og lørdag den 26. april klokken 14.30 og 19.30.
For at bestille billetter skal man kontakte skolens kontor på telefon 5650 8377 på hverdage mellem klokken 8.00 og 15.00. Billetterne koster 65,- kroner for voksne, mens børn under 12 år skal betale 35,- kroner for en billet.
rmh


Skriv en kommentar