(Last Updated On: 7. februar 2014)

Sport_HAANDBOLDKampe afviklet i Stevnshallen
søndag den 2. februar 2014

Herre kvalifikationsrækken:
Østofte-Sierslev 21-18
En kamp der aldrig fik det fine spil men en stor fight. Kampen var meget tæt hele vejen igennem, og der var aldrig mere end 3 måls forskel. Som man nok kan se på resultatet var forsvarene bedre end angrebene. Hjemmeholdet var desvære uden den normale højre back, hvilket betød det blev svært i angrebet. Begge hold skulle arbejde meget hårdt for målene, og samtidig stod målmanden godt bagved forsvaret.
Efter pausestillingen fulgtes holdene ad til 16-16. Den stilling holdt i 5-7 minutter. Efter stillingskrigen kom Østofte desværre bedst af sted, og vandt til sidst med 3 mål.  Det var en rigtig god fight af hele holdet. Alle knoklede som gale og prøvede virkelig at hive en vigtig sejr i land. Kampens spiller blev Dennis på målet. Målene blev scoret af Sinn 5, Lennart 5, Kamp 3, Madpak 2, Mark 1, Falkenberg 1, Tanggaard 1.

Dame serie 2 A:
Sierslev-FHH 26-19
Sierslevs damer er efter jul kommet i serie 2 A. Det betyder, at holdet spiller om oprykning til serie 1. De blev 2’er i deres pulje inden jul, hvilket vil sige de fik 1 point med over i den nye pulje. Før jul tabte holdet kun 2 kampe –   den ene til netop FHH.
Sierslevs hold er et ungt løbevilligt hold, krydret med nogle få rutinerede kræfter. I denne kamp løb de da også deres lidt ældre modstandere over ende. Sierslev startede som lyn og torden og kom hurtigt foran med 3-0. Derefter kom Sierslev i store problemer. Hjemmeholdet brændte alt for mange chancer, og derfor kom FHH med i kampen og endda foran med 9-11 ved pausen.
Sierslev snakkede taktikken igennem i halvlegen og kom ud til 2. halvleg med tro på tingene. De løb ret hurtigt fra deres modstandere, og kom hurtigt foran med 12-11. Derfra var der ikke tvivl om kampens udfald. De udbyggede hele tiden føringen, og kom foran med 22-15 og 24-16 inden de igen slappede lidt af.  Dagens spiller blev Diana og målene blev scoret af Diana 6, Mie 6, Helene 3, Karina 3, Signe 3, Stine 2, Pernille 2, Tabita 1.

Herre serie 4 A:
Sierslev-NFØ
Så blev det tid til anden kamp efter jul. Søndag skulle NFØ have stryg i Stevnshallen. Desværre gik det ikke helt som ønsket. 1. halvleg blev afviklet i et noget adstadigt tempo og begge hold fulgtes pænt ad med en lille overvægt til Sierslev. Bo Sabro var endelig tilbage efter en skade, og han satte i vanlig stil et fint aftryk på kampen med hele 5 scoringer. Ved halvleg var stillingen 9-8 til Sierslev, så kampen var stadig helt åben. 2. halvleg bød egentlig på samme mønster som 1. halvleg og Sierslev holdt en marginal føring indtil der manglede 10 minutter. Så faldt bunden til gengæld fuldstændig ud af Sierslev. Et offensivt NFØ forsvar lykkedes med fuldstændig at pacifiere Sierslevs angreb og fejlaflevering direkte i NFØ’s arme, dårlige indspil til streg og tekniske fejl ændrede fuldstændig billedet.
De sidste 10 minutter lykkedes det NFØ at erobre bolden og score sikkert på hurtige opløb. Således tabte Sierslev kampen fuldstændig på gulvet og endte med at tabe 18 – 21. Nu er der pause indtil den 23. februar, hvor STG/Vallø møder op i Stevnshallen.

Herre veteran:
Sierslev-Herlev/Hj. 12-18
En fortjent sejr til Herlev, men sejren havde ikke blevet så stor, hvis Sierslevholdet ikke havde brændt så mange oplagte målchancer. Målene: Thomas Hansen 4, Jørgen Sørensen 4, Henrik Olsen 2 og Torben Gylling 2.

U12 drenge:
Raklev-Sierslev 16-2
Sierslev kørte en tur til Kalunborg og mødte en stærk modstander i Raklev. Det blev et klart nederlag på 16-2. Begge mål scoret af Mathias K.

U14 drenge:
Sierslev-Stenlille 18-16
Kampen gik godt og drengene var kommet lidt mere op i gear til denne kamp. Det endte med en hjemmesejr bl.a. efter godt forsvar og  målmandsspil. Kampen endte 18-16. Målene blev scoret af Nikolaj 8 mål, Malte 3 mål, Joachim 2 mål, Paw 2 mål, Jacob H. 1 mål, Theis 1 mål, Lukas 1 mål.

Piger:
Borup-Sierslev 13-13
Cecillie Østergaard 6 mål, Cecillie Sørensen 3, Monique Langkjær 2, Mia Madsen 1 og Mia Frost 1 mål. Henriette Nielsen stod en kanon-kamp i målet.

Skriv en kommentar