(Last Updated On: 27. juni 2022)

Spirituskørsel på Skrosbjergvej ved Tureby

Lørdag den 25. juni kl. 19:10 slog en forbikørende bilist alarm, idet han havde bemærket en forulykket bil inde i et skovområde, hvor bilen havde påkørt et træ.

Redningspersonale og politiet kørte til uheldsstedet og fik kontakt to hårdt kvæstede mænd, der dels i en tilkaldt lægehelikopter, dels i en ambulance blev transporteret til Rigshospitalets traumecenter til undersøgelse og behandling.

En bilinspektør blev tilkaldt til undersøge den polsk registrerede bil, som de to mænd var blevet reddet ud af. Resultatet af de foreløbige undersøgelser på uheldsstedet var, at bilen var forulykket under kørsel ad Skrosbjergvej i nordvestlig retning og derefter kørt frontalt ind i et træ i et skovområde.

De to mænd blev senere identificeret som to mænd på 28 og 50 år fra Polen. Deres pårørende er underrettet om ulykken, og de to mænd er fortsat indlagt på Rigshospitalet som følge af deres alvorlige tilskadekomst. Politiet har begæret udtaget en blodprøve af den 28-årige fører for at få klarlagt, om han kan have været påvirket af alkohol på uheldstidspunktet.

Skriv en kommentar