(Last Updated On: 31. juli 2014)

Politiskilt-SPOTHÅRLEV: Klokken 18.41 onsdag den 30. juli blev politiet kontaktet af en 66-årig kvinde fra Hårlev, som anmeldte et tricktyveri, der havde fundet sted samme eftermiddag på p-pladsen ved Fakta på Hårlev Bygade.
Anmelder var blevet kontaktet af en kvinde, der spurgte om vej til Hillerød. Den forurettede talte med kvinden i cirka to minutter, satte sig derefter ind i sin bil og kørte hjem. Desværre opdagede hun ikke, at hendes visadankort var stjålet fra hendes taske, før banken ringede og fortalte, at kortet var blevet spærret, idet der var hævet 15.000 kroner i en bankautomat i Greve.
Den 66-årige havde ikke set andre personer ved bilen. Hun beskriver kvinden som østeuropæisk af udseende, 35 år og omkring 160-163 centimeter høj. Hun er spinkel, hvid i huden og med brunt, mellemlangt hår. Af yderligere kendetegn er, at kvinden taler dansk med en enten polsk eller russiskklingende accent. Kvinden har kroner på alle tænder. Hun var iført en stram, mellembrun nederdel og en hvid skjorte med korte ærmer. Hun medbragte et landkort over Sjælland.

Skriv en kommentar