(Last Updated On: 13. september 2021)

De glad-grædefærdige modtagere af fugtskabet. Fra venstre Jørgen Thomsen, Palle Frederiksen, Per Sahlertz fra UNI-DAMP A/S og formand Ella K. Jensen. (Foto: Sofie Kærbo Bentsen)

Sport: Nyheden er, at en lokal idrætsforening får en donation, så medlemmerne kan erhverve sig et fugtskab.
Det er ikke en skrivefejl, hvis nogen tror, at der skulle stå ’frugtskab’; det er vitterligt et fugt-skab.
Den Danske Ordbog: Fugt: Gennemvædet af vand, sved eller anden væske.

Donation ved et tilfælde

Forklaringen er heller ikke, at de ældre som spiller badminton i Hårlev sveder så voldsomt, at der er behov for et fugtskab efter kampen med fjerboldene.
Men tampen brænder, for et fugtskab er en ganske praktisk ting at eje for en badmintonklub, idet bolde kan holde dobbelt så lang tid, hvis de får en tur i et fugtskab.
– Det hele startede med en musiktur med Ældresagen i Solgårdsparken, og der kommer tidligere badmintonspiller Jørgen Thomsen fra Lille Linde hen og fortæller, at Radioklubben nedlægges, og måske kan Hårlev Ældrebadminton kan få en donation, forklarer formanden Ella K. Jensen.
Formanden skynder sig hjem, skriver en ansøgning om et fugtskab og inden sveden når at tørre, er der sendt bud efter en bevilling på 7.000 kr.
– Normalt koster et fugtskab henved 21.000, men via en kontakt i Uni-Damp A/S finder vi et brugt til 12.000 kr., og så spædede vi til fra egen konto, oplyser Ella K. Jensen, som tilføjer, at hun blev så glad for donationen, at hun fik tårer i øjnene.
Og så er det jo rigtigt godt, at hun og Hårlev Ældrebadminton har fået eget fugtskab. Stort tillykke.

sky

Skriv en kommentar