(Last Updated On: 5. september 2019)

Sport: If you scratch my back and I’ll scratch yours, hedder et udtryk fra fodboldens hjemland, England, som betyder, at hvis du gør noget for mig, så gør jeg noget for dig.

Og det er præcis hvad energiselskabet OK’s økonomiske håndsrækning til Hårlev Boldklub går ud på.

Tilmeld sponsoraftale

OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere omkring 1.600 klubber og foreninger over hele landet.

Hårlev Boldklub og SuperBrugsen Hårlev har netop udvidet sin aftale, så lokale nu kan støtte spillerne med et større beløb, hver gang de tanker – uden det koster ekstra.

Aftalen er simpel. Man kan støtte Hårlev Boldklub med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er SuperBrugsen Hårlev og energiselskabet OK, som betaler støtten.

Så støtten til Hårlev Boldklub sker ud fra devisen. Tank benzin og giv ekstra brændstof til klubben.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Hårlev Boldklubs sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Gælder også el og mobil

Så det er ikke kun, når en bold bliver sparket hårdt og godt i nettet, at der jubles på banerne i Hårlev Boldklub.

Også økonomisk støtte fra lokalsamfundet vækker glæde i boldklubben, der netop har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK og SuperBrugsen Hårlev.

– Det vil give os flere muligheder. Det betyder for eksempel, at vi formentlig kan tiltrække endnu flere medlemmer, og at vi fremover kan tilbyde bedre faciliteter, siger Flemming Larsen, formand i Hårlev Boldklub.

Som noget nyt får klubben desuden 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte spillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

– At SuperBrugsen bakker op betyder alt. Vi har generelt et rigtig godt samarbejde med dem. Vi bakker op om hinanden, og når vi afholder arrangementer og lignende, køber vi ind hos dem, siger formand i boldklubben, Flemming Larsen.

sky

Skriv en kommentar