(Last Updated On: 16. februar 2021)

SuperBrugsen i Hårlev vil rigtig gerne give en håndsrækning til byens mindre specialbutikker, som grundet coronarestriktionerne har været nedlukket i flere måneder.

Corona: Under corona har SuperBrugsen i Hårlev haft et større salg af såkaldt nonfood-produkter (ikke-dagligvarer, red.) end normalt.
Overskuddet af det ekstra salg i januar og februar 2021 vil Hårlev Brugsforening derfor gerne bruge til lokal markedsføring af Hårlevs specialbutikker i den lokale ugeavis Stevnsbladet.

Uddeler i SuperBrugsen Hårlev, Frank Juul Christiansen. (Arkivfoto: Henrik Fisker)

Donationen til en fælles markedsføring vil være med til at skabe ekstra liv i den fælles bymidte og Hårlev samt skabe mere opmærksomhed i lokalområdet.

– Det er en del af Superbrugsen Hårlevs målsætning at være samlende for byen. Vi ønsker at være en del af et levende handelsmiljø i Hårlev – og det kræver et levende miljø af specialbutikker. Mange er hårdt presset ovenpå flere omgange af coronanedlukninger, hvoraf de seneste måneder har været rigtig hårde. Så for at sikre, at Hårlev også i fremtiden er en levende handelsby, vil vi bruge overskuddet af vores ekstra salg til markedsføring af vores nabo- og specialbutikker, som lige nu er helt eller delvist lukkede. Det vinder vi alle sammen på, siger uddeler Frank Juul Christiansen.

SuperBrugsen Hårlev kender ikke donationens præcise størrelse endnu. Det afhænger af, hvor længe nedlukningen fortsætter. Hvis butikkerne og det lokale erhvervsliv må åbne igen den 1. marts, så vil donationen beløbe sig til 40-50.000 kr. Pengene skal bruges til fælles markedsføring, så kunderne igen får mulighed for at blive præsenteret for de mange gode produkter og varer, som det lokale handelsliv kan tilbyde i Hårlev.

Den lokale synlighed og markedsføring bliver i samarbejde med lokalavisen Stevnsbladet.

– Markedsføringen kan måske blive udført af flere omgange, da vi endnu ikke kender regeringens planer for, hvornår de forskellige erhverv kan genåbne, siger Frank Juul Christiansen og fortsætter:

– Alle lokale butikker i Hårlev, som har været helt eller delvist lukket under corona, vil blive tilbudt at være med i denne fælles Hårlevkampagne. Når vi kender genåbningstidspunktet efter den nuværende nedlukning, vil de berørte butikkerne blive kontaktet af Hårlev Brugsforening og Stevnsbladet, og kampagnen betales af Hårlev Brugsforening.

Skriv en kommentar