(Last Updated On: 23. februar 2018)

Søndag den 4. marts er der secondhand-dag i Elverhøjsalen på Hårlev Kro, og al overskud fra dagen går ubeskåret til børnecancerfonden

Jeanette Lagoni. (Arkivfoto)

Hårlev: Det er Tenna, Cecilie og Jeanette, der alle bor i Hårlev, som står bag det godgørende arrangement: »Hårlev gi’r tilbage«.

Elverhøjsalen bliver denne søndag fyldt med stande, hvor man kan købe brugt tilbehør og tøj til børn og voksne.

Genbrug og velgørenhed

– Jeg taler tit med mine kunder om, at tøjskabet er fyldt op. Hvorfor så ikke sælge ud af tøjet, så andre kan få glæde af det?, siger en af initiativtagerne og indehaver af by Lagoni, Jeanette Lagoni, som samtidig gerne vil støtte kampen mod kræft.

Én af Jeanettes tætte kunder har et barn med kræft, og derfor fik Jeanette idéen til at udvide secondhand-dagen med at støtte et godt formål – og Tenna og Cecilie var straks med på idéen.

Over 20 private har lejet en stand, og desuden vil der være lotteri og mulighed for at købe mad og drikke. Og så kommer Christina fra Tattoo Therapy og sørger for ansigtsmaling til børnene til 20 kr.

– Alt overskud fra standleje, ansigtsmaling, salg af mad og drikke og lotteri går ubeskåret til børnecancerfonden, lover Jeanette Lagoni.

Elversalens ejere udlåner gratis alle salene til det gode formål.

Det er på søndag den 4. marts mellem kl. 10 og 16. Der er gratis parkering og entré – og tog lige til døren.
rmh

 

Skriv en kommentar