(Last Updated On: 24. juni 2014)

De nærmest berømte isvafler fra Grethes Ishus i Rødvig har fået renæssance i Hårlev hos Tina Jepsen
Ishus
HÅRLEV: Da Iskagehuset slog skodderne op i mandags for sin første sæson var der kø og glade mennesker, der i fint solskinsvejr glædede sig til en gammeldaws vaffelis med ”det hele”.
Blandt kunderne var Asger Schmidt, Skrodsbjerg og Poul Anker Frederiksen, Faxe, – se billedet – og de to isglade herrer, spiste ikke bare én is, men hele to gammeldaws vafler, da Tina Jepsen åbnede ishuset i Hårlev. Sidstnævnte drev ishus i Hårlev fra 1967 til 1975 – det var den gang en is med ”negerbolle” kostede 2,50 kr. Det var Poul Ankers kone, Anni, der passede ishuset på Industrivej.
”Vi har haft en forrygende start – det er super dejligt,” fortæller Jack “Jackson” Larsen, der sammen med Tina Jepsen, har åbnet iskagehuset på Faxevej.
Tina Jepsen videreførte sidste år ”Grethes iskoncept fra det gamle iskagehus i Rødvig, i Grethes ishus, der blev flyttet til Rødvig Skibs- og Bådeværft, og her blev Tina så begejstret for at sælge is, at hun nu har etableret sig i Hårlev.
”Vi har også gang i et andet projekt. Vi er involveret i grillbaren, som ligger lige ved siden af iskagehuset. Vi åbner sidst i august”,  siger Jackson, til Stevnsbladet.
cs

Skriv en kommentar