(Last Updated On: 16. juni 2020)

Også Stevnsbadet og svømmeklubben SHS genåbner, og Aqua Camp under Aktiv Sommer, der ellers var aflyst, bliver alligevel gennemført

Stevnsbadet har den seneste tid været pakket ind i stilladser, men nu er det igen muligt at komme en tur i svømmehallen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Corona: Nu er der mere godt nyt til motionsglade stevnsboer, for efter længere tids nedluk er Stevnshallerne og Stevnsbadet nu genåbnet.

Hallerne har været lukkede gennem hele corona-krisen. For at lukke op igen på en sundhedsmæssig forsvarlig måde, er der en række restriktioner, som skal indføres. F.eks. skal man klæde om hjemmefra – hvilket dog ikke gælder Stevnsbadet – og man skal også huske at bruge håndsprit. Endvidere er der restriktioner på, hvor mange der må være samlet på samme sted.

– Jeg har ikke tal på, hvor mange henvendelser vi har fået fra brugerne af vores haller, fordi de bare har haft et brændende ønske om at komme i gang med alle deres aktiviteter igen, fortæller Annette Kjær, centerchef i Politik & Borger.

Hun tilføjer:

– Som bruger af vores haller er det meget vigtigt at orientere sig grundigt, når man kommer til hallen, for der kan være forskelle fra sted til sted. Det handler dog først og fremmest om at huske alle de hygiejneregler, vi har brugt de sidste måneder, og samtidig efterleve de retningslinjer, de forskellige specialforbund har vedtaget.

SHS og Aqua Camp melder klar

Og svømmeklubben SHS-Stevns åbner op for udvalgte svømmehold. Svømmeklubbens formand, Susanne Haunsvig sendte i weekenden informationsmails ud til alle aktive medlemmer i klubben.

I mailen kan man læse, at udvalgte hold får lov at vende tilbage til svømmehallen og de to sidste undervisningsgange, der resterer inden sæsonslut og sommerferie. Er man på et af de udvalgte hold, har man desuden fået en mail mere med oplysninger om mødetidspunkt, omklædning mm.

Også det populære Aqua Camp under Aktiv Sommer, der ellers var blevet aflyst, bliver alligevel gennemført.

– Vi afholder Aqua Camp i Stevnsbadet i uge 31, og som altid skal man tilmelde sig, oplyser Susanne Haunsvig til Stevnsbladet.
rmh

Genåbning af hallerne

Stevnsbadet

  • Svømmehallen har været åben siden mandag den 16. juni kl. 6.30 efter de normale åbningstider.
  • Svømmesalen (50 gæster ad gangen) og varmtvandsområdet (20 gæster ad gangen) er opdelt.
  • Der skal indløses billet til enten det ene eller det andet sted.
  • Der må maksimalt være 15 i omklædningsrummet.

Stevnshallerne

  • Stevnshallerne genåbnede fredag den 12. juni.
  • Har du forening eller klub en træningstid, så kom så tæt på tidspunktet som muligt og forlad hallen igen, når træningen er slut.
  • Omklædning skal ske hjemmefra, men der er adgang til toiletter.

Kilde: Stevns Kommune

Skriv en kommentar