(Last Updated On: 29. juni 2020)

Koldkrigsmuseum Stevnsfort. (Foto: Kalklandet)

Stevns: Regeringen og en række af Folketingets partier har som en del af ’Sommerpakken’ besluttet, at det skal være muligt at besøge museer til halv pris i skolernes sommerferie.

Det gælder også Østsjællands Museum, og derfor kan besøgende fra i dag, mandag den 29. juni og frem til 9. august 2020 spare 50 procent på entrebilletten til både Stevnsfortet, Geomuseum Faxe og Østsjællands Museum.

– Halv pris gælder også fossiljagt og vores guidede ture, fortæller museumsdirektør Peter Gravlund Nielsen, der glæder sig over støttepakken til kulturlivet.

De guidede ture omfatter både turene i Stevnsfortets undergrund, de nye ture på overfladen samt de guidede ture langs Stevns Klint. Alle guidede ture skal bookes via museets hjemmeside.

Østsjællands Museum har efter adskillige uger med corona-nedluk haft åben siden den 29. maj. Den første måneds tid har ifølge museumsdirektøren vist, at folk har været klar til at komme på museum, og med støttepakken håber Peter Gravlund Nielsen på endnu flere gæster.
rmh

Skriv en kommentar