(Last Updated On: 20. april 2021)

Formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, Bo Drews. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Selvom restriktionerne så småt er ved at slippe sit tag, har Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening valgt at afholde deres årlige generalforsamling i næste uge. Det bliver tirsdag aften den 27. april og kommer til at foregår virtuelt via Teams.

– Vores vedtægter siger marts, så vi har allerede skubbet det én gang, og nu kan vi ikke trække den længere, oplyser foreningens formand, Bo Drews.

Foreningen har nemlig planer om at afholde to By Nights, hhv. den 2. juli og den 28. august, og for så store arrangementer skal planlægningen gerne igang snarest.

– Vi har lagt os fast på to datoer, og vi er godt klar over, at især den 2. juli er det med risiko for delvis eller hel aflysning. For det kan ikke lade sig gøre at gennemføre en By Night, hvis der er forsamlingsforbud, siger formanden.

Til gengæld kan han afsløre, at butikkerne i byen har givet udtryk for, at de gerne vil holde søndagsåbent to gange i løbet af året, og det kan fint lade sig gøre uanset et eventuelt forsamlingsforbud.

Udover planer for kommende aktiviteter, så er det også ’bydende nødvendigt’, som formanden beskriver det, at der kommer to nye medlemmer i bestyrelsen – og at de nye bestyrelsesmedlemmer har relation til butikkerne. På mødet skal der også etableres forskellige udvalg, og formanden ser især et behov for et aktivitetsudvalg og et legepladsudvalg.

– Hvad angår legepladsudvalget, så behøver man ikke nødvendigvis at være medlem af foreningen. Det vil være oplagt, at nogle af dem, som bruger legepladsen melder sig ind i udvalget, lyder det.

Vil man gerne melde sig på banen til legepladsudvalget eller bestyrelsen, er man derfor velkommen til at kontakte Bo Drews på formanden@handelsstandsforeningen.dk.
rmh

Skriv en kommentar