(Last Updated On: 4. juni 2014)

badende
Konditor Mie Madsen havde været kreativ med kagen til Handicapsvømmernes sæsonafslutning. (Privatfoto)

STORE HEDDINGE: En 60 x 30 cm stor fløde Sarah Bernard kage knuste dronningemandler kage, pyntet med marcipan, var på kaffebordet, da LOF Stevns’ Handicapsvømning holdt sæsonafslutning.
”Igen i år var det Guldbageren på Torvet, der havde sponsoreret den dejlige og flotte kage”, fortæller Knud Ristorp til Stevnsbladet.
Det var Mie Madsen, konditor hos bageren, der stod bag kagen.
Hver tirsdag fra september til maj samles omkring 70 personer – svømmere og hjælpere – til handicapsvømning. Holdet har stærke traditioner omkring socialt samvær – heraf er afslutningen en af dem.
Konditoren havde – naturligvis – valgt at udforme kagen som et svømmebassin, og på kanten sad tre badende – udformet i marcipan.
cs

Skriv en kommentar