(Last Updated On: 27. marts 2018)

For tredje gang i dette forår ser det ud til, at Spilledåsen kan erklære udsolgt til et arrangement. Den første gang blev der udsolgt, da Jesper Lohmann og et 18 mand stort orkester tolkede Elvis Presley. Anden gang, de røde lygter kom i brug, var da Spilledåsen havde inviteret stevnsboere og andet godtfolk til jazz på Harmonien i Rødvig.

Når Hanne Boel, der er den mest sælgende kvindelige danske sangerinde nogensinde, den 4. april 2018, betræder de letskrånende brædder i den lille biograf med den berømmelige store lyd, vil der givetvis ikke være ledige pladser til overs.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden befundet sig på toppen af den danske soul/popscene med diverse priser og omkring 20 plade-udgivelser bag sig. Alene Boels andet album, Dark Passion, er solgt i flere end 340.000 eksemplarer.

I en pressemeddelelse nævnes, at ”Hanne dette forår er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge med dejlige musikere for et publikum, som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan altså forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesprægede og det jazzede”.

Hanne har til sine uforlignelige, tætte koncerter samlet en akustisk trio, bestående af hende selv og de to guitarister Jacob Funch og Jens Runge. Det bliver helt sikkert en enestående oplevelse i Store Heddinges Algade 32, når Hanne og venner inviterer til nytolkninger af sangerindens hits kombineret med andre karakterfulde og personlige sange, som står kunstnerens hjerte nær.

Koncerten begynder kl. 20.00. Enkelte uafhentede billetter kan bestilles på billettelefon 3057 1999 eller online på www.spilledaasen-stevns.dk Priser: 225 kr. for medlemmer. Andre: 250 kr.

Skriv en kommentar