(Last Updated On: 25. august 2020)

Som fuglen Fønix rejser Revyperler sig efter for 11 år siden for første gang at se dagens lys.

Historien i detaljen, skal ikke beskrives her. Den korte historie er, at initiativrige folk på det tidspunkt startede Revyperler med hjemsted i Rødvig.

I de første år voksede revyen sig til turnerende revy og blev, som vi husker det, landets næststørste sommerrevy.

I sin form i år som ’nød-revy’ har mange gamle kræfter for revy i Rødvig, med Harry Böckmann for bordenden, samlet sig og formået at skabe en revy efter samme koncept.

Harmoniens Revyperler 2020 er blevet rigtigt godt modtaget, og der har, som vi hører det, været rigtig gode besøgstal – fantastisk. Måske projektet også har fået en håndsrækning fra Holger Danske, som til hver en tid er ’stand by’ fra sin plads i Kronborgs kælder, når landet er i krise…

Harry Böckmann, Max Hansen og Tom Bang høster frugten af det frø, der blev sået for to år siden ved generalforsamling for den daværende støtteforening ’De gule trøjer’.

Det blev til et enkelt år (2019) uden Revyperler i Rødvig.

Som frivillige gennem de fleste år, hvor der har været professionel revy i Rødvig, har det været en fornøjelse at være blevet budt ind til produktionen af Harmoniens Revyperler 2020. Vi har på hver vores måde kunnet bidraget med de kompetencer, vi har, og hvor der manglede en hjælpende hånd. Stemningen i produktionen har været fuld af positiv energi og målrettet ’for at få det til at lykkes’. Og det gjorde det.

Men det er ikke gjort med det.

Harmoniens Revyperler tjener på alle parametre efter vores mening til at komme igen i 2021: Konceptet med Retrorevy holder. Konceptet med begrænsede gæster og spisning ved små borde holder.

Har vi i Rødvig plads til to revyer: Harmoniens Revyperler og Rødvig Revyen?

Det tror vi ikke, og vi krydser finger for, at det ikke sker.

Annette Bay, Jyllinge
Birger Merwald, Rødvig

Skriv en kommentar