(Last Updated On: 9. august 2021)

Lone Hertz kåret som sommerens bedste skuespillerinde

Lone Hertz vandt pris for sin medvirken i Harmoniens revyperler. (Pressefoto)

Kultur: Det er gået godt for Harmoniens Reyperler, og allerede nu oplyser revydirektørassistent Tom Bang, at både revyen og kunstnerisk leder fortsætter i 2022.

Hundrede flere gæster

Harmoniens Revyperler var normineret i ikke mindre end fem kategorier ved sommerens CPH Culture-fest, og Lone Hertz løb med prisen som bedste skuespillerinde i konkurrence med bl.a. Lisbet Dahl fra Cirkusrevyen.

Gæsterne har ligeledes været godt tilfredse. 18 forestillinger. 1.756 gæster. Det er en stigning på over 600 gæster i forhold til sidste år, fortæller Tom Bang.

– Det er gået rigtig godt. Det er mange år siden at der har været så mange gæster til revy på Harmonien. Og så endda alle billetter inkl. spisning, så det er rekord for antal solgte menuer på Harmonien, oplyser en tilfreds Tom Bang.

12 forestillinger har været totalt udsolgt, og anmelderne har begejstret uddelt både 4, 5 og 6-stjernede anmeldelser.

– Harry Böckmann og revyen udtrykker stor taknemmelighed til publikummerne for opbakningen, og en særlig tak til de mange virksomheder og lokale foreninger, der har bakket op. Uden den opbakning, ingen succes, lyder det fra Tom Bang.

Start: 22. juni 2022

Den store succes betyder ikke, at revyfolkene hviler på laurbæerne, for der er en del forbedringer, som skal have foretages inden næste revysæson, forklarer Tom Bang.

– Dels skal vi have optimeret bordopstillingen, så der er mere albuerum. Vi håber, at Covid-19 er historie i 2022, så man kan sætte 2-3 selskaber ved samme bord og derved have færre borde i salen. Derudover er jagten på sponsorer sat ind til at vi kan få gjort aircon-anlægget endnu bedre. Max Hansen har takket ja til at være kunstnerisk leder i 2022, og er i fuld gang med at sætte holdet. Vi håber inden for de nærmeste uger at kunne melde det samlede hold ud, siger Tom Bang.

Premieredatoen for næste års sommerrevy er fastsat til den 22. juni 2022, og spilleplanen er torsdag, fredag og lørdag til og med 30. juni 2022.
sky

Skriv en kommentar