(Last Updated On: 26. oktober 2021)

Bageriet holder for en kort bemærkning lukket og åbner igen med helt nyt look

Heinrich’s Bageri er blevet en del af kæden “KonditorBageren”, og derfor har hele holdet fået nye uniformer. (Foto: Anders Grann)

Forretningsliv: Det populære bageri på Nytorv i Store Heddinge er still going strong, og nu skal butikken have en make-over.

Brunsviger fra Aalborg

Bagermester Holm er en kreativ håndværker fra Aalborg, som har været i faget siden 1991, og det jyske er han stolt af.

– Det er derfor, at man kan købe brunsviger hos mig, fortæller han med et grin, for han har let til latter og mon ikke det gode humør smitter af på bagværket?

Heinrich’s Bageri er blevet en del af den landsdækkende kæde ”KonditorBageren”, og i den anledning skal butikken renoveres med ny facade og butiksindretning, men det lille caféafsnit bibeholdes.

– Der kommer ny disk, skrå baggrundshylder, så brødet fremtræder i fuld størrelse, og så nye farver, så der bliver rigtigt hyggeligt, oplyser Heinrich Holm.

Nu: Onlinebestilling

Medlemskabet af bagerkæden kommer også til at gavne kunderne direkte, idet der er en bedre markedsføring af nye produkter.

– I fremtiden kan man bestille brød og kager online. Hvis man er på vej til f.eks. arbejdet og skal have morgenbrød med til kollegerne, så kan man gå ind på ”KonditorBageren”, finde Stevns og Heinrich’s Bageri, bestille og betale, og så bare hente varerne, forklarer Heinrich Holm og tilføjer, at det skal ske inden kl. 22 dagen før, og så kan bestillingen hentes fra kl. 7. Og det koster ikke ekstra.

Heinrich Holm kan fejre 30 års jubilæum som bager i år. (Foto: Klaus Slavensky)

For bagermesteren er tidligt oppe. Han bor kun et par wienerbrødsstængers længde fra butikken, og arbejdsdagen starter ved midnatstid og slutter hen på formiddagen.

– Når jeg har fyraften, kommer konditoren og laver dejlige kager, siger han.

”Det lyder som umage arbejdstider, så det er ikke dig man kan møde til film, musik eller teaterforestillinger i Snurretoppen?”

– Nej, det er det sgu ikke. Men sådan har det altid været, og når jeg har fri om mandagen ved jeg ikke hvad jeg skal lave, griner han.

Stevnsbrødet, wauu

Hos Heinrich’s er der en væg af forskellige brød, hylder som bugner af kager foruden frisklavede sandwich og så sprøde knækbrød, som Deres udsendte sværger til.

”Har du nogle signatur-produkter?”

– Jeg vil da godt kendes for mine Sømandsbrød og mine snaskede kanelstænger, som er verdens bedste, men nu skal du høre, siger Heinrich Holm og holder en kunstpause:

– Vi genåbner med nye produkter. Jeg kan jo godt lide at gå og eksperimentere, så vi lancerer et helt nyt rugbrød, uden hvede og næste uden rugmel, men med masser af forskellige kerner, som skal hæve i 24 timer. Det kommer til at hedde Stevnsbrødet, fortæller han. Aner man lidt faglig stolthed?

– Det bliver åbningstilbuddet sammen med rundstykker og andet godt, lyder det fra bagermester HH, som allerede nu kan iklæde sig bagerkædens nye uniform. Men der står stadig Heinrich’s Bageri på facaden.

Butikken har sidste åbningsdag før istandsættelsen fredag den 29. oktober og første åbningsdag den 9. november.

Hvis man vil vide hvad alle åbningstilbuddene bliver, så gør man klogt i at holde øje med annoncerne i Stevnsbladet.

 

 

Skriv en kommentar