(Last Updated On: 15. maj 2020)

Strøby: Kl. 1.00 natten mellem torsdag den 14. maj og fredag den 15. maj modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en undrende bilist.

Anmelder havde bemærket en beskadiget varebil, der holdt i vejsiden, men da bilisten havde forsøgt at tage kontakt til føreren af varebilen, kørte vedkommende fra stedet.

Kort efter fandt bilisten et par påkørte vejskilte, vragdele samt en tabt nummerplade ved et helleanlæg ud for Strøby Bygade 1.

Politiet kørte til uheldsstedet, hvor de kunne konstatere, at ingen andre trafikanter var involveret og at ingen var kommet til skade.

En anden patrulje blev samtidig sendt til en adresse på Stevns, hvor ejeren af den efterladte nummerplade boede. Her fandt politiet varebilen og desuden en kraftigt spirituspåvirket, 32-årig mand fra Slovakiet, der kunne mistænkes for at have kørte varebilen på uheldstidspunktet.

Den 32-årige blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel, og han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Manden blev løsladt efter endt sagsbehandling, men fik samtidig besked på at henvende sig på en politistation fredag eftermiddag for at få sin sag afgjort, inden han måske forlader Danmark.

Skriv en kommentar