(Last Updated On: 4. marts 2022)

Tyveri  af bilnøgler, bil og kreditkort var blandt forseelserne, da en 34-årig mand torsdag middag i sidste uge blev anholdt i Rødovre efter tyveri i både Hårlev, Store Heddinge og Strøby Egede

Stevns: Torsdag morgen den 3. marts kl. 07.55 anmeldte en noget forundret 37-årig kvinde fra Køge, at hun kl. ca. 07.50 under kørsel ad Stevnsvej havde bemærket en bilist, som kørte aggressivt og bl.a. havde overhalet andre med høj hastighed. Desuden havde bilisten givet anmelderen og de øvrige bilister ”fingeren”.

Oplysninger om bilistens bil kunne politiet kort efter sammenkæde med en anmeldelse fra et supermarked i Strøby Egede, hvorfra den omhandlede personbil var blevet stjålet kl. ca. 07.45.
Personalet i supermarkedet havde forud for biltyveriet undret sig over en mandlig kundes færden i butikkens baglokale, hvor bilnøglen til den nu stjålne bil havde ligget. Andre ansatte i samme butik havde undret sig over, at den nu stjålne bil ikke holdt på sin sædvanlige plads, hvorefter personalet og brugeren af bilen via butikkens videoovervågning fik forklaringen.

Ved brug af overvågningsmaterialet fik politiet identificeret biltyven som en 34-årig mand fra Rødovre, som også havde været på spil i både Hårlev og Store Heddinge i løbet af onsdagen.
Politiet havde nemlig onsdag eftermiddag fået anmeldelser om tyveri fra Klinik for Fodterapi-Stevns i Østergade, Store Heddinge, hvor den 34-årige kunne mistænkes for at have stjålet en oplader, bil- og forretningsnøgler, kontanter fra kassen samt en pung med kreditkort, som han efterfølgende misbrugte i to supermarkeder i Store Heddinge.

Også onsdag havde politiet fået en henvendelse om hensynsløs kørsel i Hårlev i en bil, som viste sig at være stjålet i Rødovre, og som den 34-årige ud fra diverse overvågning kunne identificeres som fører af.

Ved yderligere efterforskning efter nyeste anmeldelse om biltyveriet fra Strøby Egede fandt politiet den stjålne bil fra Rødovre henstillet ved supermarkedet, hvorfra den anden bil var blevet stjålet.

Efterlysningen af den 34-årige efter seneste biltyveri nåede til Københavns Vestegns politi, som kunne oplyse, at den 34-årige netop var anholdt kl. 12.49 i forbindelse med et butikstyveri i Rødovre Centrum. Den 34-årige kunne via videoovervågning lægges fast på kørsel til Rødovre i den bil, han havde stjålet i Strøby Egede, ligesom han tillige var i besiddelse af en jakke mv., som han også havde stjålet fra en medarbejder i supermarkedet i Strøby Egede.

Den 34-årige blev efterfølgende overført til Midt- og Vestsjællands Politi til sagsbehandling i de mange sager, som han kunne mistænkes i, herunder også kørsel i frakendelsestiden i de stjålne biler, idet han i forvejen er frakendt kørekortet.

Efter afhøring til sagerne i løbet af torsdagen forblev han i politiets varetægt, idet anklagemyndigheden fremstiller ham fredag kl. 12.00 i et grundlovsforhør i Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Skriv en kommentar