(Last Updated On: 14. marts 2019)

»Kom maj du søde milde« er blot en af de glade viser, som Herfølgekoret vil synge i Valløby Kirke, og det vil de gøre allerede den 20. marts.
(Foto: Christine Louw Nielsen)

Koncert: Herfølgekoret smutter en tur over kommunegrænsen for at byde foråret velkommen på Stevns.

Denne venlige nabogestus kalder sig »Forårskoncert«, og finder sted i Valløby Kirke onsdag 20. marts kl. 19.

Forår og poesi

Herfølgekorets 40 korsangere er fulde af poesi, og tillægger derfor årsagen til deres besøg, at lærkerne synger, solsorterne fløjter, kattene finder en solrig plet, krokus blomstrer i haverne, og selv påskeliljerne skyder forsigtigt op af jorden.

Foråret er hastigt på vej, og snart venter de livsalige, lyse aftener på os alle, hedder det i Herfølgekorets forskræp forud for den 20. marts.

Glæde fra 40 korsangere

Onsdag 20. marts er det forårsjævndøgn, og dagslyset varer længere end nattemørket.

DMI’s langtidsprognose siger under 10 grader denne onsdag, men det skal alligevel fejres med smukke sange som bl.a. »Det dufter lysegrønt af græs«, og det sørger Herfølgekoret for ved forårskoncerten i Valløby Kirke.

Nordstevns Pastorat har inviteret de 40 korsangere, fordelt på fire stemmer, til at fylde kirkens rum med glade toner, der byder foråret og den lyse tid velkommen.

Korets erfarne dirigent Otto Laust Hansen har til denne aften bundet en smuk buket af danske og internationale sange og korsatser, der passer til årstiden og lejligheden.

Der er fri entré

Herfølgekoret blev stiftet for 45 år siden som et samlingspunkt for den lokale sangglæde.

Den er stadig drivkraften for korets nye og gamle kormedlemmer, siger korets formand Jette Melgaard,

Alle er velkomne, og der er fri entré.

sky

 

Skriv en kommentar