(Last Updated On: 27. september 2019)

Det var nogle af de ting, der kunne prøves kræfter med, da indskoling og SFO i Hellested Friskole og Børnehus torsdag eftermiddag havde inviteret til hyggelig høstfest på skolen

Hellested: Børnene i indskolingen på Hellested Friskole og Børnehus har de sidste uger haft travlt med forberedelser til årets høstfest. Torsdag eftermiddag var både søskende, bedsteforældre og forældre inviteret til hyggelig høstfest med sjove aktiviteter og lækre smagsprøver.

Eleverne har været ude i naturen og sanke både frugt, nødder og svampe. Fra skolens højbede har de høstet grøntsager og urter – og i skolekøkkenet er hele høsten blevet forarbejdet til hjemmelavede lækkerier, som de besøgende kunne smage sig igennem.

Der var både lune boller og nybagt rugbrød, syltede rødbeder samt forskellige spændende chutneyer af mango, pære og æble. Nødderne var blevet forvandlet til en lækker, cremet nutella, mens kassevis af æbler var blevet til frisk æblemost og velsmagende æblemos til æblekagen.

Man kunne også – i bogstaveligste forstand – give sig i kast med en underholdende familiedyst, der talte discipliner såsom hesteskokast, høstbowling, stenkast og æggeløb.

I bålhuset var der eftermiddagen igennem godt gang i snobrødsbagningen, og en anden populær aktivitet var produktionen af halmkranse- og dukker klædt i stofrester.
rmh

(Fotos: Rikke Michael Hansen)

Skriv en kommentar