(Last Updated On: 28. september 2017)

En positiv aktion for at styrke børnevelfærd fandt sted i sidste uge. (Privatfoto)

Store Heddinge: Man kan aktionere på forskellige måder. Tordne mod myndighederne, råbe slagord mod politikere, og så kan man bruge den seriøse, positive og alligevel løftede pegefinger. I sidste uge i form af “high five”-tegnet fra stevnske børn.

Børnekunst på væggen

Det var centerchefen for Børn og Læring i Stevns Kommune, Daniel Gottrup, der fik overrakt 100 high fives.

Hen over sommeren har forældreforeningen Giv Dit Barn En Stemme indsamlet high fives til børnechefen. De omkring 100 hænder er blevet til to flotte værker, som Daniel Gottrup mandag den 18. august fik overrakt på sit kontor på Rådhuset i Store Heddinge.

– Jeg var glad for gaven i form af de mange håndaftryk med high-five, som jeg kan hænge op på væggen, siger en glad Daniel Gottrup og fortsætter:

– Jeg synes det er en positiv tilgang til, at vi i fællesskabet kan sikre det gode børneliv i Stevns Kommune. Engagementet fra forældreforeningen er på linje med det engagement jeg oplever fra forældrebestyrelse, ansatte og politikere på børne- og ungeområdet. Jeg ser derfor også frem til indsatsen de kommende år, og de mange gode samtaler og initiativer vi sammen kan gennemføre i fremtiden.

Håber på lydhørhed

De mange high fives er blevet indsamlet ved børneloppemarkedet og de to ’By Nights’ i Store Heddinge. Initiativet har givet anledning til mange gode snakke med forældrene, mens børnene har tegnet.

– Forældrene har vist stor interesse for foreningens arbejde, og vi har samtidig fået et bredere indblik i den hverdag, som børnene oplever ude i institutionerne, fortæller Julie Stenderup fra Giv Dit Barn En Stemme.

Forældreforeningen oplever en vis lydhørhed blandt politikerne i forhold til at styrke dagtilbuddene til de yngste børn i kommunen, siger Julie Stenderup og tilføjer:

– Vi håber, de ’børnevenlige’ kandidater får et godt valg til november.

Man kan følge forældreforeningen på Facebook: http://www.fb.com/GivDitBarnEnStemme

sky

 

Skriv en kommentar