(Last Updated On: 28. april 2015)
Hitfingers

Hitfingers er gendannet med fra venstre, Niels Bylund, Hårlev, Ove Nyggard, Verninge og Villy Madsen fra Strøby Egede. (Pressefoto)

Orkesteret Hitfingers er faktisk godt i gang med at blive gendannet med den originale besætning, hvilket mange fans og arrangører ser frem til

STRØBY EGEDE/STEVNS: Villy Madsen, der bor i Strøby Egede, og Niels Bylund, som bor i Hårlev – som i dag rejser land og rige rundt og underholder med Hitfingers som duo, har spurgt deres gode ven og kammerat, Ove Nygaard, om han igen har lyst til at være en del af succesorkesteret. ”Ove har sagt ja og det er vi meget glade for. Vi har savnet samspillet og kan nu igen skabe den velkendte Hitfingers ”live sound””, siger Villy Madsen og Niels Bylund til Stevnsbladet. Hitfingers var et meget populært band i en periode på 12 år. Og midtvejs i den periode havde orkesteret et spændende samarbejde med orkesteret Klaus & Servants. ”Nu er vi tilbage med fornyet energi og i et koncept hvor kendetegnet først og fremmest, vil være den flerstemmige sang og Villys populære guitarsound, siger Ove Nygaard.

Glæder sig til at spille sammen igen
I 2010 stoppede Hitfingers samarbejdet. Men lige siden har fans og arrangører spurgt, hvornår musikerne fandt sammen igen. ”Nu synes vi alle tre, at tiden er moden til et fornyet samarbejde. Derfor er vi nu i fuld gang i træningslokalet og glæder os vildt til at komme ud og levere god og underholdende diner og dansemusik på de mange spillesteder”, siger Villy Madsen, og tilføjer at trioen har valgt at tilbyde koncerter på et særdeles konkurrencedygtigt niveau for både privat, forenings- og erhvervsmarkedet. ”Vi tilpasser os et hvert arrangement og leverer naturligvis en rigtig god og vellydende musikalsk oplevelse”, tilføjer Villy Madsen. Hitfingers kan opleves lokalt i Solgårdsparken, hvor parkens Støtteforening har entreret de populære musikere til onsdag den 8. juli kl. 19.

Skriv en kommentar