(Last Updated On: 29. april 2014)

Køge Kommune lancerer nu SMS-service, som du kan tilmelde dig, hvis du vil vide om der er vejarbejde på den rute du normalt bruger på din vej gennem Køge Kommune
Gravesms
KØGE/STEVNS: Få en SMS fra kommunen, som advarer dig om vejarbejde. Sådan lyder et nyt tilbud fra Køge Kommune, der nu lancerer en særlig grave-SMS.
SMS-servicen er tænkt som en hjælp til trafikanterne, fortæller udviklingskonsulent Stefan Lildal-Schrøder fra Køge Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning:
Lige nu præges bybilledet i Køge af udgravninger til fjernvarmerør, ombygning af vejkryds på ringvejen, Køge Marinas udvidelse, ny vejforbindelse til Skandinavisk Transport og Køge Kyst-området, som flytter Ivar Huitfeldtsvej. Snart skal der bygges boliger på Søndre Havn. Og lige om hjørnet kommer ny jernbane med hurtigtog mod København og Jylland, en ny station og et nyt byområde i Køge Nord samt byggeriet af det nye, store Universitetssygehus.
Du kan tilmelde sig SMS-servicen via Køge Kommunes hjemmeside: www.koege.dk/gravesms. Klik på kortet på de vejstrækninger, du bruger mest, indtast dit navn og nummeret til din mobiltelefon og tryk ”tilmeld”.

Skriv en kommentar