(Last Updated On: 23. juni 2016)

25msb pRødvig_G&I_fodboldBørnene i fodboldafdelingen hos Rødvig G&I havde en herlig afslutningsfest med hyggefodbold, pokaloverrækninger og ikke mindst grillmad og hjemmebag. (Privatfoto)

RØDVIG: Fodboldafdelingen i Rødvig G&I har ikke ligefrem haft medgang i de senere år, og senest er klubbens omklædningsfaciliteter ved Kulturhus Harmonien brændt ned. Men heldigvis har byen på det sydligste Stevns en sej ungdom, der ikke sådan lige lader sig slå ud af modgang.

Det viser sig både på og uden for banen. Søndag blev der således afviklet udendørs afslutningsfest foran Hyttefadet for alle fodboldspillere, ledere og forældre.

Det blev en festlig dag, hvor der både blev spillet lidt hyggebold og uddelt pokaler. Der var små pokaler som tak for indsatsen til alle spillere i ungdomsafdelingen, og derudover blev årets spillere anerkendt med en stor pokal samt stort bifald fra de mange fremmødte. Der var også en stor pokal til årets bedste kammerat på de forskellige hold, samt én for årets flittigste på træningsbanen.

– Man kan se på alle, at det er en stor ting, når vi kommer til ceremonien, hvor der bliver gjort status over sæsonen for hvert hold og de spillere, som skal hædres. Og ingen gik tomhændede hjem, siger Ralf B. Hansen, der er formand for Rødvig G&I.

 

Skriv en kommentar