(Last Updated On: 14. maj 2020)

Alpha E-sport Stevns rykker ind på andensalen i det gamle pakhus i Grønvolds Gård, som Horisonten STU lige nu er ved at bygge om til at modtage elever efter sommerferien.

Af Henrik Fisker

Forstander Paw Koch fra Horisonten STU byder velkommen til Alpha E-sport Stevns, her repræsenteret ved formand Mette Krogh Olsen, kasserer Christine Brix og sekretær Frank Sørensen. (Foto: Henrik Fisker)

Store Heddinge: Der er god plads i det gamle pakhus i Grønvolds Gård, der indtil fornylig rummede lager og butik for Nybom Vine. Så god plads, at de nye ejere: Horisonten STU har indgået en samarbejdsaftale med Alpha E-sport Stevns, som skal leje hele andensalen oppe under taget.

– Vi har i første omgang kun planer om at udnytte stueetagen og første sal i den store pakhusbygning, så derfor er det uden problemer for os at udleje anden sal. At det så oven i købet kan ske til en lokal forening, der hjælper unge mennesker videre i livet, er blot et ekstra plus, siger forstander på Horisonten STU Paw Koch.

Da Dagbladet kigger forbi, er der kun en smal hønsestige op til anden sal, men det kommer til at se anderledes ud, når Alpha E-sport Stevns flytter ind 1. august – samtidig med åbningen af Horisontens nye domicil ud over stationsbygningen.
Bestyrelsen for Alpha E-sport Stevns er begejstret over de nye muligheder:

– Beliggenheden er fantastisk midt i byen, og vi får 200 kvadratmeter areal og egne lokaler, hvor vi kan lade vores ting stå fra gang til gang. De fleste af vores medlemmer bor i eller omkring Store Heddinge, så de kan cykle herhen, når de skal i klubben, siger Mette Krogh Olsen, der er formand for foreningen.

Læs mere om Alpha E-sport Stevns og deres planer i denne uges udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar