(Last Updated On: 24. november 2020)

Mette Krogh Olsen er ny bestyrelsesformand i Horisonten STU. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: På et bestyrelsesmøde i Horisonten STU valgte Hans Chr. Rasmussen at trække sig som formand og bestyrelsesmedlem. Istedet blev Mette Krogh Olsen – Rødvig valgt som ny formand.

Det oplyser Horisonten STU i en pressemeddelelse:

’Efter flere års ihærdig og værdifuld indsats har Hans Chr. Rasmussen valgt at trække sig som formand. En stor tak til ”HC” for hans kæmpe og helhjertede indsats for vores unge’, står der i pressemeddelelsen.

Mette Krogh Olsen er også formand for den relativt nystartede forening Alpha Esport Stevns, som har lejet sig ind i Horisonten lokaler i det gamle pakhus i Store Heddinge.

Øvrige medlemmer af bestyrelsen er næstformand er Nille Skalts – Frederiksberg C, Tabina Jensen Starup – Klippinge, Bjarne Hendrichsen – Lyderslev og Lasse Bech – Klippinge.

’På bare seks år er Horisonten STU, Beskæftigelse og Botilbud ekspanderet fra at have seks unge til i dag, hvor der er oprettet 50 uddannelsespladser på STU’en, 20 pladser i beskyttet beskæftigelse, mens 39 unge har bopæl på Horisonten. Der er skabt 20 nye arbejdspladser, og succesen fortsætter med nye projekter i støbeskeen. Derfor konstituerer bestyrelsen sig, så Horisonten STU, Beskæftigelse og Botilbud er strategisk gearet til at gøre livet endnu bedre for unge med særlige behov, som fortjener et bedre og mere ligeværdigt liv’, kan man videre læse i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen barsler den nyvalgte bestyrelse allerede med flere nye projekter:

’Det næste spændende projekt er at skabe et lækkert men afslappet hotel i det gamle apotek i Store Heddinge. Hotellet får en social profil, og Horisontens unge skal i samarbejde med professionelle give de besøgende en luksuriøs og bæredygtig oplevelse med masser humør og smil. Derudover er der også et ridested med tilhørende tiny houses i støbeskeen’.

Skriv en kommentar