(Last Updated On: 4. februar 2020)

Thumbs Up for Hotherskolespillernes nye holdtrøjer og de kommende kampe. (Fotos: Hotherskolen)

Hårlev: Hotherskolens 8. årgang er netop vendt hjem fra DM i skolehåndbold, som de kvalificerede sig til ved at vinde de indledende runder i november 2019.

Det er ikke sket siden 1995, at Hotherskolen har kvalificeret sig til DM i skolehåndbold.

Hårde modstandere

Hotherskolen valgte at sende hele 8. årgang med over til Sønderborg fra tirsdag til torsdag i sidste uge.

Det var både for, at skolekammeraterne kunne heppe på holdene, men også for yderligere at styrke det i forvejen gode fællesskab, som de to klasser har på tværs.

Danmarksmester blev Hotherskolen desværre ikke, da flere jyske skoler mødte op med hold med rene første og anden divisionsspillere.

Stor kampgejst

Niveauforskellen var lidt stor i et par kampe, men der var ligeså mange gode og tætte kampe, hvor vores elever kæmpede, så blod og sved stod ud til alle sider, fortæller viceskoleleder Thomas Bläske Vestergaard.

– Vi er dybt imponerede over deres kampgejst, og vi er utrolig stolte af spillerne, men bestemt også af dem, som var med på „heppekoret” – hvilken en fantastisk stemning de kunne skabe, siger han.

– Uden hjælp for sponsorer samt forældre havde vi ikke haft mulighed for at deltage, så derfor en kæmpe tak til Sportigan Rønnede, Sjællands Erhversbeklædning, Meny i Store Heddinge og STG/Vallø Håndbold, lyder det fra viceskolelederen.
sky

Skriv en kommentar