(Last Updated On: 28. januar 2015)

STORE HEDDINGE: Onsdag formiddag kunne indehaver af Hr. Kat, Ann Gunslev, byde velkommen indenfor i butikkens nye caféhjørne med plads til 14 gæster – blandt andet er der ved et af butiksvinduerne tre gode udkigspladser ud mod Algade og torvet, og så er der gratis trådløst internet
Cafe-i-Hr-Kat
Ann Gunslev er klar til at hygge om gæsterne i hendes nye caféhjørne.
(Foto: Kirsti Clement)
.

I caféen kan man få serveret en kop filterkaffe, kaffe fra stempelkande eller en kop varm te – og der er frit valg mellem butikkens over 120 varianter. Er man lækkersulten, er der også råd for det, enten med et stykke tærte (fås også glutenfri), en brownie, en muffin, et stykke håndlavet chokolade eller en af de populære flødeboller. Af  kolde drikke er der blandt andet på økologisk saft fra Søbogaard, kildevand og Cocio at vælge imellem.
Caféen er indrettet i den højre del af butikken, hvor der tidligere var vægreoler med diverse lækkerier og nips. De er nu flyttet ned i bunden af butikken.
”Det er mit ønske, at det skal være et sted, hvor man kommer ind og hygger sig – enten bare med en hurtig kop kaffe alene for at læse avisen, eller nogle stykker sammen for at sludre og hygge – og så selvfølgelig nyde nogle af de lækkerier, jeg kan tilbyde i cafeen. Det er mit ønske, at der i Hr. Kat skal være et hyggeligt og uhøjtideligt miljø med en blanding af cafégæster og kunder, hvor der bare skal være rart at komme”, lyder det fra Ann Gunslev.

Skriv en kommentar