(Last Updated On: 8. august 2014)

Rikke-Hr-Kat

STORE HEDDINGE: Den hyggelige kaffe- og teforretning Hr. Kat, beliggende på Algade ved Nytorv i Store Heddinge, søger nye ejere.
”Det er bestemt ikke fordi, det går dårligt – tværtimod er det gået bedre, end jeg havde forventet, dengang jeg startede op. Men der har åbnet sig nogle helt nye muligheder, som jeg ikke kan sige nej til. Jeg skal starte på et nyt eventyr”, fortæller forretningens nuværende indehaver, Rikke Larsen, der dog indtil videre ønsker at holde kortene tæt til kroppen vedrørende sine nye planer.
Rikke Larsen oplyser, at Hr. Kat er en sund og bæredygtig forretning med masser af potentiale, der sidste år gav et ”pænt, lille overskud”, som hun formulerer det – og det var efter udbetaling af løn til Rikke og den ekstra hjælp, som hun har i butikken hver fredag og nogle gang også om lørdagen. Faktisk har Rikke fra dag ét kunne udbetale løn til sig selv hver måned.

Ildsjæl søges
Rikke har ikke travlt med at afhænde butikken, for hun vil gerne finde den rette til at overtage. En potentiel ny ejer af forretningen beskriver hun som en ildsjæl, der kan drive Hr. Kat videre i samme retning, som hun selv har gjort.
”Det skal være en, der kan se det samme potentiale, som jeg kan. Personen skal  være kreativ, kunne tænke nyt og udvikle forretningen. Og så skal man have interesse for det lokale – og med det mener jeg både interessen for kunderne, det lokale miljø og ønsket om at bakke op om byens tiltag”, siger Rikke.
Inventaret følger med i købet af forretningen, men derudover er der flere muligheder for overtagelse. Man kan vælge at køre videre med samme navn, købe dele af eller hele varelageret, og det er også muligt at overtage webbutikken hrkat.dk, hvis man ønsker det.
For mere information og udlevering af regnskab kan man kontakte Tim Warner på telefon 40889491.

Rikke Larsen overtog Risagers Specialiteters, der i mere end 30 år solgte kaffe og te i Store Heddinge.
Hun omdøbte butikken til Hr. Kat, som åbnede den 4. februar 2012 i Risagers gamle lokaler.
Siden er forretningen flyttet til nye lokaler ved torvet, og sortimentet er løbende blev opdateret med spændende varer.
Udover friskmalet kaffe og et stort udvalg af forskellige teer, er der også flødeboller, chokolade og andre lækkerier, kageudstyr, stevnske specialiteter og meget andet på hylderne i den lille velduftende forretning med udendørsservering. Kaffe, te og gavekurve udgør en stor del af det daglige salg.
Senest har Rikke udvidet med et fransk tøjmærke til kvinder.

Vil savne kunderne
Selvom Rikke ikke vil løfte sløret for sine nye planer endnu, lover hun dog, at hun ikke forsvinder helt fra bybilledet.
”Jeg vil fortsat være en del af byen. Jeg beholder også mit CVR nummer og fortsætter som bestyrelsesmedlem i Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening”, oplyser hun.
”Egentlig er jeg skide ked af det. Jeg kommer til at savne kunderne, for jeg har fået et personligt forhold til mange af dem. Og jeg kommer også til at savne de andre erhvervsdrivende. Men jeg har fået en god idé, og den er jeg nødt til at gøre noget ved”, slutter hun.

rmh

Skriv en kommentar