(Last Updated On: 2. januar 2020)

Store Heddinge: Mandag den 30. december kl. 12 modtog politiet et opkald fra en spirituspåvirket mand fra Store Heddinge.

Manden anmeldte til politiet, at han var uenig med sin voksne søn, som boede på samme adresse. Ved nærmere afhøring af manden kom det frem, at sønnen nu sov og at der var ro på stedet, hvorfor politiet afviste at komme til stedet.

Den beslutning var anmelderen ikke tilfreds med, hvorfor han senere på eftermiddagen ringede igen, denne gang med en anmeldelse om, at sønnen havde truet ham med våben. Under samtalen med politiets vagtcentral kom det dog frem, at der ikke var hold i anmeldelsen. Manden følte dog, at han var nødt til at melde, at han var blevet truet, før politiet ville gøre noget. Sønnen havde på det tidspunkt forladt adressen, og anmeldelsen blev endnu engang afvist af politiet.

Samme aften kl. 18.48 ringede sønnen til politiet, da faren var opfarende og meget beruset. Faren ønskede sønnen og hans kæreste ud af hjemmet, men de havde intet sted at tage hen. En patrulje blev sendt til stedet for at berolige parterne. Uoverensstemmelsen handlede om mindre alvorlige huslige pligter. Politiet mæglede mellem parterne, hvorefter patruljen forlod stedet.

Senere samme aften, da kl. var blevet 20.16, anmeldte faren via alarmopkald til 112, at der var brand i naboen hus. Politi og brandvæsen kørte derfor til stedet, men ved ankomst viste det sig, at der ikke var brand nogen steder.

Den 57-årige mand, som havde indgivet anmeldelsen, var tydeligt spirituspåvirket. Han blev anholdt og sigtet for at misbruge faresignal, da han uden grund havde tilkaldt hjælp. Manden blev taget med til stationen til afrusning i detentionen og blev senere afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Skriv en kommentar