(Last Updated On: 23. februar 2015)

Læserbreve-735x415Af Jørn Farø
Store Heddinge

Kære Steen Nielsen
Det er med stor interesse og nysgerrighed, at jeg læser diverse læserbreve i dagens ”tidender” og blade, hvor du er en jævnlig skribent.
Du må ha´ mig undskyldt, men i min alder kan man ikke huske alt, hvad man har erfaret i tiden løb, men jeg havde en anelse om, at du er medlem af kommunalbestyrelsen i Stevns kommune, men måtte for en sikkerhedsskyld lukke mig ind på kommunens hjemmeside for at få det bekræftet.
Sagt på en anden måde: Du gør dig ikke meget bemærket som medlem af kommunalbestyrelsen, men det skyldes måske at bladenes referenter ikke er opmærksomme på dine politiske visioner og evner.
Jeg læser selvfølgelig også med interesse dine læserbreve, hvor du giver udtryk for megen kritik, især af andre. Senest i Dagbladet og Stevnsbladet den 20 og 21/2, hvor du kritiserer diverse politikere, grundejerforeningsformænd og partifolk for at lufte deres visioner for Stevns.
Værst går din kritik ud over Det Konservative Folkeparti, som i din kritik nærmest fremstår som økonomiske uansvarlige. Er det det, du mener?
Og så vil jeg i øvrigt ikke tage Det Konservative Folkeparti i yderligere forsvar. Det kan partiet nok selv klare!
Hvor var Stevns på vej hen, hvis der ikke var visioner? Der er forskel på visioner og uansvarlige beslutninger, der mig bekendt ikke er truffet endnu. Når der skal træffes fornuftige beslutninger ud fra visionerne,  er du med i billedet fra byrådssalen, formoder jeg. Eller har du allerede truffet din beslutning?
Undlad at læse det foranstående. Du kan nøjes med at læse: Hvad er dine visioner for Stevns?  Jeg glæder mig meget til nogle positive ytringer fra dig?

Skriv en kommentar