(Last Updated On: 18. januar 2016)

Foredrag om STU Horisonten på Café Stevnen i aften

Paw-KochSTORE HEDDINGE: I nogle år har alle talt om den faldefærdige stationsbygning i St. Heddinge. Skulle den rives ned eller fortsat stå som en skamstøtte, så alle togpassagerer kunne tænke, at sådan var det nok i hele byen – tingene forfalder.

Men nej, sådan gik det heldigvis ikke. Nogle energiske mennesker, heriblandt Paw Koch så muligheden for at skabe et uddannelses- og bosted for unge, der har særlige behov. Og ildsjælen Paw Koch, som nu er forstander for Horisonten – STU (Særligt Tilrettelagt Uddannelse) har formået at skabe et grundlag for de unge mennesker, hvor de i tryghed kan bo og lære og få en uddannelse, så de kan stå på egne ben. Enhver, der har mødt Paw ved, at han brænder for projektet og han har skabt resultater og samarbejdsprojekter med det lokale erhvervsliv, som er helt usædvanlige.

Kom og hør Paw Koch fortælle om Horisonten torsdag den 21. januar kl. 19.00 i Café Stevnen. Alle er velkomne, tlmelding er ikke nødvendig. Ved indgangen betales kr 50,- (inkl. Kaffe/kage)

Arrangør: Café Stevnens Venner

Arkivfoto: Rikke M. Hansen og Charlotte Skøtt

 

Skriv en kommentar