(Last Updated On: 5. november 2019)

Sidste år blev træet hentet i Holtug. (Arkivfoto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: De fleste husejere har erfaring med at plante små grantræer i deres haver, som i løbet af ti eller tyve år er skudt så voldsomt i vejret, at de måske skygger for vinduerne og tager alt for meget plads i haven.

– Kan Stevnsbladet ikke hjælpe med at fortælle, at vi faktisk ikke rigtig har fået nogle henvendelser fra husejere, der vil donere et grantræ til Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening i år, siger formand Tim Warner og fortsætter:

– Når folk ringer, kommer vi ud og vurderer, om træet kan bruges. Er træet velegnet, skal Juletræskomitéen nok sørge for at komme og fælde det og køre det til Nytorv i Store Heddinge.

Hvilket grantræ drømmer ikke om at ende sine dage som juletræ på den mest fornemme placering på byens torv, hvor glade børn forventningsfuldt venter på, at lysene bliver tændt, og julemanden deler godter ud og tæller ned til ti søndag den 1. december kl. 16.00.

Sidder du lige nu og kigger ud på din alt for store gran i haven, så tøv ikke med at ringe til Tim Warner på tlf. 40889491.
kic

Skriv en kommentar